• LA RECONQUISTA DE LA CREATIVIDAD

    CÓMO RECUPERAR LA CAPACIDAD DE CREAR QUE LLEVAMOS DENTRO

    TRIAS DE BES,FERNANDO CONECTA EDITORIAL Ref. 9788415431589 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    La creatividad no tiene final, no conoce más límite que el que la propia vida le imponga. Cuando se acabe la vida, la creatividad lo hará con ella. Mientras haya vida, la creatividad permanecerá. Y eso, como seres vivos e inteligentes que somos, es una gran noticia.Fernando Trías de BesLa creativid...
    Dimensions: 230 x 152 x 17 cm Peso: 331 gr
    Consultar disponibilitat
    18,90 €
  • Descripció

    • EAN / ISBN : 978-84-15431-58-9
    • Data d'edició : 01/05/2014
    • Any d'edició : 2014
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : TRIAS DE BES,FERNANDO
    • Número de pàgines : 192
    • Col·lecció : CONECTA
    • NumeroColeccion : 300001
    La creatividad no tiene final, no conoce más límite que el que la propia vida le imponga. Cuando se acabe la vida, la creatividad lo hará con ella. Mientras haya vida, la creatividad permanecerá. Y eso, como seres vivos e inteligentes que somos, es una gran noticia.
    Fernando Trías de Bes

    La creatividad es una facultad innata a la condición humana. Este es el punto de partida de la reflexión de Fernando Trías de Bes en La reconquista de la creatividad.
     
    El acto de crear es consustancial a nuestra existencia. Sin embargo, a medida que nuestras vidas avanzan vamos progresivamente perdiendo el impulso de esta facultad. El miedo al error, el imperio de la lógica, el sistema educativo o los protocolos y rutinas producen individuos eficientes y adaptados pero se convierten en algunas de las circunstancias que van limitando de forma progresiva nuestra capacidad de crear.
     
    La buena noticia es que la facultad creativa permanece latente en nuestro interior y es recuperable. Fernando Trías de Bes nos ofrece una serie de herramientas prácticas para reconquistar nuestra capacidad de crear, tanto a través de la identificación y erradicación de los obstáculos e inhibidores del proceso creativo como de una serie de potenciadores de la creatividad.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cap SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades