• HISTÒRIA SUBMERGIDA

    TRETZE JACIMENTS ARQUEOLÒGICS SOTA L'AIGUA

    COSTA VILLARÓ, GEÒRGIA/SEBARES VALLE, GEMMA ANGLE EDITORIAL Ref. 9788417214715 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    El fons marí, esquitxat de vaixells enfonsats però inaccessible, ha excitat la imaginació humana al llarg dels segles. No és estrany, doncs, que les llegendes sobre fabulosos tresors submergits ?reals o imaginats? siguin habituals en totes les costes del món. L'arqueologia subaquàtica esclata cap a...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Consultar disponibilitat
    17,90 €
  • Descripció

    • EAN / ISBN : 978-84-17214-71-5
    • Data d'edició : 01/05/2019
    • Any d'edició : 2019
    • Idioma : Catalán
    • Autors : COSTA VILLARÓ, GEÒRGIA/SEBARES VALLE, GEMMA
    • Número de pàgines : 192
    • Col·lecció : INSPIRA
    • NumeroColeccion : 73
    El fons marí, esquitxat de vaixells enfonsats però inaccessible, ha excitat la imaginació humana al llarg dels segles. No és estrany, doncs, que les llegendes sobre fabulosos tresors submergits ?reals o imaginats? siguin habituals en totes les costes del món. L'arqueologia subaquàtica esclata cap a mitjan segle XX, gràcies als avenços tècnics en submarinisme. Geòrgia Costa i Gemma Sebares repassen els grans descobriments subaquàtics a casa nostra: des de la Draga, l'extraordinari poblat neolític al llac de Banyoles, fins al Ciudad de Barcelona, enfonsat davant de Malgrat per un submarí durant la Guerra Civil, passant per barques de pesca, galions o vaixells de mercaderies. Cada excavació subaquàtica ?al Port de la Selva, Deltebre, Empúries, Tarragona, Castelldefels...? ha aportat llum a un tros de la nostra història, amb la recuperació de peces singulars, sovint molt ben conservades gràcies a la protecció de l'aigua.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cap SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades