• 23 DIES DE DESEMBRE

    ANATOMIA D'UNA ABSÈNCIA INESPERADA

    AMAT VILÀ, MARC ANGLE EDITORIAL Ref. 9788417214845 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    El 3 de desembre una dona de 31 anys desapareix. Potser ha marxat de casa, buscant una vida diferent; potser s'ha barallat amb la parella; potser aquella tristesa que arrossega últimament s'ha agreujat en un instant fatal. Vint-i-tres dies després -dies i nits de trasbals, d'angoixa i de suposicions...
    Ancho: 120 cm Largo: 180 cm Peso: 250 gr
    Consultar disponibilitat
    12,00 €
  • Descripció

    • EAN / ISBN : 978-84-17214-84-5
    • Data d'edició : 01/09/2019
    • Any d'edició : 2019
    • Idioma : Catalán
    • Autors : AMAT VILÀ, MARC
    • Número de pàgines : 120
    • Col·lecció : PERIODISMES
    • NumeroColeccion : 1
    El 3 de desembre una dona de 31 anys desapareix. Potser ha marxat de casa, buscant una vida diferent; potser s'ha barallat amb la parella; potser aquella tristesa que arrossega últimament s'ha agreujat en un instant fatal. Vint-i-tres dies després -dies i nits de trasbals, d'angoixa i de suposicions-, el misteri de la desaparició de Rosa Vilardell es resol en el fons d'un barranc del Berguedà. Rescatant l'escassa documentació existent i estirant de tots els fi ls possibles, Marc Amat ha teixit un text a mig camí de la novel·la contemporània i el periodisme d'investigació, que barreja emocions personals amb dades objectives i atrapa el lector fi ns al final. Però la història de la Rosa, recuperada pels testimonis de familiars, amics i coneguts que rememoren la tensa incertesa d'aquells dies lents, manté encara avui més ombres que llums. Obra guanyadora del III Premi de Periodisme Literari UAB

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cap SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades