• EL VIATGE DE COMPANYS

    VILA,ELOI/TORTAJADA,TONI ROSA DELS VENTS BUTXACA Ref. 9788415961499 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Lluís Companys va morir afusellat el 15 d'octubre de 1940. I d'aquesta manera es va convertir en un màrtir. Si no l'haguessin afusellat, què n'hauria quedat de la seva vida? Quina visió tindríem sobre la seva obra política? La de Lluís Companys és una de les biografies més complexes, contradictòr...
    Dimensions: 230 x 151 x 13 cm Peso: 254 gr
    Consultar disponibilitat
    16,90 €
  • Descripció

    • EAN / ISBN : 978-84-15961-49-9
    • Data d'edició : 01/09/2015
    • Any d'edició : 2015
    • Idioma : Catalán
    • Autors : VILA,ELOI/TORTAJADA,TONI
    • Número de pàgines : 176
    • Col·lecció : ACTUALITAT
    • NumeroColeccion : 136091

    Lluís Companys va morir afusellat el 15 d'octubre de 1940. I d'aquesta manera es va convertir en un màrtir. Si no l'haguessin afusellat, què n'hauria quedat de la seva vida? Quina visió tindríem sobre la seva obra política?

    La de Lluís Companys és una de les biografies més complexes, contradictòries i apassionants de la primera meitat del segle XX. Aquest llibre ressegueix la seva vida política: des del jove estudiant republicà i antisistema fins a l'advocat laboralista que tantes vegades va compartir presó amb els seus amics anarcosindicalistes; des del fundador de la Unió de Rabassaires fins el polític audaç que va contribuir a unificar les forces d'esquerra, republicanes i catalanistes i que en un gest d'audàcia va proclamar la República des del balcó de l'Ajuntament de Barcelona; des de l'hàbil negociador del primer estatut català fins l'home de govern; i, finalment, el president de la Generalitat que enmig de la pitjor tempesta de la història de Catalunya va saber salvar la institució i mantenir la dignitat del país fins la mort.

    El viatge de Companys segueix el fil de les històries que els guionistes de Joan Gallifa, Antoni Tortajada i Eloi Vila van aconseguir per a la sèrie documental de TV3. Però hi aporta noves informacions i reflexions sobre les llums i les ombres d'un personatge fascinant.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cap SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades