La Petita Teranyina

07/01/2020
  • Club de lectura adreçat a lectors de 9 a 12 anys: LA PETITA TERANYINA!!!

    Les sessions es realitzaran a la llibreria L’ Aranya el segon dimarts de cada mes, a les 18,30 hores i tindran una durada de 70 minuts. El preu serà de 30 euros trimestrals (=3 sessions)

    Com que l’aforament és limitat (màxim 10 nens), caldrà realitzar la inscripció a la llibreria abans de la primera sessió de cada trimestre.

    L’objectiu de La petita teranyina és el de gaudir assolint l’hàbit de la lectura: compartir impressions, conèixer títols i referents literaris a banda dels més mediàtics, aproximar-nos a nous formats, conversar amb  autors i il·lustradors del nostre país…

    No volem convertir el nostre club en una obligació feixuga per nens que no els agrada la lectura. Volem que la nostra teranyina atrapi a lectors que, per sobre de tot, escullin lliurement que gaudeixen amb els llibres, perquè es distreuen, perquè s’evadeixen, perquè els fan pensar i reflexionar …

    Volem defensar el gaudi de la lectura, de visitar les llibreries i les biblioteques desde ben petits, de compartir tot allò que ens provoca un bon llibre : EMOCIONS .

    El funcionament del nostre club s'adaptarà al nivell i preferències dels petits lectors,  però ja us avancem que a partir de la proposta d’una lectura per llegir casa, farem: debats, jocs, lectura en veu alta i comptarem amb alguna visita estelar que farà flipar a les nostres aranyetes!!!


cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cap SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades