• TENIS. PREPARACIÓN FÍSICA TOTAL

    VILA GÓMEZ, CARLOS PAIDOTRIBO EDITORIAL Ref. 9788499104508 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Este libro presenta la preparación física del tenis desde una perspectiva global, ya que conjuga la teoría general de los sistemas de entrenamiento junto con las nuevas tendencias psicológicas cognitivas para conseguir un modelo de entrenamiento en el que el tenista desarrolle su propia toma de deci...
    Ancho: 150 cm Largo: 215 cm Peso: 250 gr
    Consultar disponibilitat
    33,01 €
  • Descripció

    • EAN / ISBN : 978-84-9910-450-8
    • Data d'edició : 01/10/2014
    • Any d'edició : 2014
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : VILA GÓMEZ, CARLOS
    • Número de pàgines : 296
    • Col·lecció : DEPORTES
    Este libro presenta la preparación física del tenis desde una perspectiva global, ya que conjuga la teoría general de los sistemas de entrenamiento junto con las nuevas tendencias psicológicas cognitivas para conseguir un modelo de entrenamiento en el que el tenista desarrolle su propia toma de decisiones dentro de la pista. Incluye la preparación física para el tenis en la piscina y la rehabilitación de lesiones.
    Para ello, el autor comienza explicando la importancia de la psicología en el campo deportivo para optimizar el rendimiento de los atletas, ya que el 50 % de la potencionalidad de un deportista depende de su preparación mental. A continuación, desarrolla los conceptos de la preparación física y sus cuatro componentes esenciales fuerza, resistencia, velocidad y flexibilidad presentando tanto las bases teóricas como su preparación física concreta. Luego explica cómo periodizar y planificar la temporada según los microciclos, los macrociclos y los mesociclos, desarrollando el ejemplo concreto de un mesociclo de 10 semanas.
    Por último, y pensando en cómo facilitar a los entrenadores su trabajo y el control de sus deportistas, el libro incluye una serie de tablas, fichas y plantillas de control para el seguimiento de la evolución física y técnica de los tenistas.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cap SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades