• LA NENA I EL MONSTRE

    NEIL IRANI / PARK YUN JUVENTUD Ref. 9788426139214 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Vet aquí una nena que quan es mirava al mirall solament hi veia un monstre.I per això s'allunyava de tot el món i no feia el que els nens de la seva edat, per que no volia que ningú la veiés. Però un dia plujós, es va perdre en el bosc i tot va canviar… * La nena i el monstre és una dolça història s...
    Dimensions: 305 x 215 x 1 cm Peso: 300 gr
    Consultar disponibilitat
    12,50 €
  • Descripció

    • EAN / ISBN : 978-84-261-3921-4
    • Encuadernació : ePub
    • Data d'edició : 01/04/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : Catalán
    • Autors : NEIL IRANI / PARK YUN
    • Ilustradors : YUN, PARK
    • Número de pàgines : 32
    • Col·lecció : ALBUMES ILUSTRADOS
    Vet aquí una nena que quan es mirava al mirall solament hi veia un monstre.
    I per això s'allunyava de tot el món i no feia el que els nens de la seva edat, per que no volia que ningú la veiés.
    Però un dia plujós, es va perdre en el bosc i tot va canviar…

    * La nena i el monstre és una dolça història sobre una noia que es veu deformada com un monstre quan es mira en el mirall. El missatge de la història és estimar-se a si mateix fomentant la nostra autoestima, i obrir-se a altres persones al al nostre voltant i deixar-los entrar.
    * A partir de 4 anys.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cap SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades