• ANDANZAS DE PUCK EN EL SUEÑO DE UNA NOCHE DE VERANO

    LÓPEZ NARVÁEZ, CONCHA/SALMERÓN LÓPEZ, RAFAEL BRUÑO Ref. 9788421690079 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Una admirable recreación de " Sueño de una noche de verano " , de William Shakespeare. Se trata, como viene siendo habitual en esta colección, no de una adaptación al uso, sino de una recreación de la famosa pieza teatral. La recreación es de lo más original: el travieso y bromista duende...
    Dimensions: 215 x 160 x 15 cm Peso: 252 gr
    Consultar disponibilitat
    12,95 €
  • Descripció

    • EAN / ISBN : 978-84-216-9007-9
    • Data d'edició : 01/03/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : LÓPEZ NARVÁEZ, CONCHA/SALMERÓN LÓPEZ, RAFAEL
    • Ilustradors : VILA DELCLÒS, JORDI
    • Número de pàgines : 144
    • Col·lecció : CASTELLANO - A PARTIR DE 10 AÑOS - ANDAN
    Una admirable recreación de " Sueño de una noche de verano " , de William Shakespeare. Se trata, como viene siendo habitual en esta colección, no de una adaptación al uso, sino de una recreación de la famosa pieza teatral. La recreación es de lo más original: el travieso y bromista duende Puck, personaje extraído de la propia obra, será quien cuente los enredos y peripecias de aquella famosa noche de verano al niño William, que llegará a convertirse, algún día, en el genial Shakespeare.

    La obra se mantiene fiel al espíritu con que fue escrita, y conserva cada una de las cualidades que le otorgaron su destacado puesto dentro de la literatura universal de todos los tiempos. Los autores construyen un relato lleno emoción que consigue trasladar al lector de diez años a un mundo de cuento de hadas, con toda su magia y fantasía.

    Destacan, asimismo, el tono poético, la dulzura de la narración y la ternura de los personajes. El entusiasmo y la curiosidad que logra transmitir el niño William contagian al lector y hacen que la lectura sea ágil, fluida.

    El libro resulta especialmente indicado para la estimulación a la lectura de la obra original, pues acerca a los niños un clásico, cuya lectura, de otro modo, les resultaría menos atractiva.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cap SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades