• LA POTA DE MICO I ALTRES NARRACIONS

    JACOBS, WILLIAM WYMARK LAERTES DE EDICIONES Ref. 9788416783786 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    W. W. Jacobs és famós com l’autor de La pota de mico, un dels relats de terror fantasmagòric més esgarrifosos que s’han escrit, un dels pocs relats que amb una sola lectura es graven per sempre a la memòria. És, però, molt més que això. Admirat, entre molts altres, per G. K. Chesterton o per Evelyn ...
    Dimensions: 195 x 125 x 6 cm Peso: 135 gr
    Consultar disponibilitat
    12,00 €
  • Descripció

    • EAN / ISBN : 978-84-16783-78-6
    • Data d'edició : 01/06/2019
    • Any d'edició : 2019
    • Idioma : Catalán
    • Autors : JACOBS, WILLIAM WYMARK
    • Traductors : OLCINA I AYA, EMILI
    • Número de pàgines : 110
    • Col·lecció : L'ARCÀ
    • NumeroColeccion : 93
    W. W. Jacobs és famós com l’autor de La pota de mico, un dels relats de terror fantasmagòric més esgarrifosos que s’han escrit, un dels pocs relats que amb una sola lectura es graven per sempre a la memòria. És, però, molt més que això. Admirat, entre molts altres, per G. K. Chesterton o per Evelyn Waugh (que el va qualificar d’«artista pur»), va ser i és un dels grans humoristes anglesos i un autor eminent en el camp del terror i el misteri. Les seves narracions continuen editant-se i, de vegades, adaptant-se en versions cinematogràfiques. Amb aquest recull d’alguns dels seus relats més famosos pretenem, doncs, rescatar per al lector un autor, la millor porció de l’obra del qual continua plenament vigent.
    Per a un contemporani de Proust, Kafka, Woolf o Joyce, sobreviure literàriament no és un èxit negligible. W. W. Jacobs ho aconsegueix sobretot amb La pota de mico, però una bona part de la seva obra continua sent editada i admirada.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cap SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades