• AMOR CON LA PEQUEÑA ORUGA GLOTONA

    CARLE, ERIC KOKINOS Ref. 9788417074852 Altres llibres del mateix autor
    La pequeña oruga es, además de glotona, muy cariñosa. Por ello, en este libro abre su corazón, habla del amor y lo comparte con todos sus lectores.Niños y adultos han acompañado a la pequeña oruga glotona, libro tras libro, en sus diferentes aventuras, en sus comilonas, en Nochebuena, en su fiesta d...
    Dimensions: 180 x 145 x 10 cm Peso: 250 gr
    Consultar disponibilitat
    7,90 €
  • Descripció

    • EAN / ISBN : 978-84-17074-85-2
    • Data d'edició : 01/09/2019
    • Any d'edició : 2019
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : CARLE, ERIC
    • Traductors : RUBIO MUÑOZ, ESTHER
    • Número de pàgines : 30
    La pequeña oruga es, además de glotona, muy cariñosa. Por ello, en este libro abre su corazón, habla del amor y lo comparte con todos sus lectores.
    Niños y adultos han acompañado a la pequeña oruga glotona, libro tras libro, en sus diferentes aventuras, en sus comilonas, en Nochebuena, en su fiesta de cumpleaños, a la hora de dormir y tener dulces sueños… Ahora les toca disfrutar embelesados de una declaración de amor que se desgrana página tras página.
    Un nuevo y entrañable álbum ilustrado del personaje estrella de Eric Carle, que enseña y anima a padres y a niños a expresar sus sentimientos, sus emociones y su amor.
    Escrito con palabras sencillas, tiernas e intensas que no resultan empalagosas sino, por el contrario, deliciosas.
    El amor da alas a quien lo siente y a quien lo recibe. Más todavía si se trata de una pequeña oruga que, cuando llegue el momento, se convertirá en mariposa y volará.
    Los libros siempre dan alas. Los libros sobre el amor más aún.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cap SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades